Ny møteplass for næringslivet

CCB har 35 års erfaring med å legge forholdene til rette for ulike selskaper og leietakere som ønsker å drive næringsutvikling på basen. Vi ønsker å fremstå som en fleksibel samarbeidspartner som strekker seg langt for å etterkomme leietakernes krav og ønsker til funksjonelle lokaler. I anledning oppføring av nytt kontorbygg K2 bygget vi også et moderne auditorium i tilknytning til kontorbygget.

 

CCB Auditorium - Forum K2

Auditorium Forum K2 har plass til 140 personer og passer for både små grupper og større forsamlinger. Rommet har meget god akustikk, er utstyrt med moderne audiovisuelt utstyr og har et førsteklasses lydanlegg.

Forum K2 gir nye muligheter og er et velegnet sted til å holde foredrag, seminar, mottakelser, lanseringer, konferanser eller kulturelle arrangementer (også kveldstid)

Vi har skapt et miljø for god læring sammen med ansatte som har erfaring med arrangementer.

 

Holmedals

Holmedals driver kantinen på CCB. De kan "skreddersy" serveringstilbud til de ulike arrangementer. Selskapet har mange års erfaring og er kjent for mye fristende og spennende mat. Man kan endre menyer etter eget ønske eller sette sammen sin egen meny og få sitt personlige preg.

Vi viser dere gjerne vårt auditorium - ta kontakt for en uforpliktende omvisning.

 

 

Kontaktperson CCB Eiendom:

Karin Sangolt
Tlf: 56 32 30 04
Publiseringsløsning levert av Argo Internett AS © 2010